دانلود تحقیق درمورد علل موفقيت ساندويچ هايدا
با دانلود تحقیق در مورد علل موفقيت ساندويچ هايدا در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق علل موفقيت ساندويچ هايدا را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق علل موفقيت ساندويچ هايدا ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد علل موفقيت ساندويچ هايدا
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:8 صفحه
قسمتی از فایل:
گفت و گو با مدير رستوران هاي زنجيره اي هايدا (آقاي علي فرزامي)
به 10سال قبل برگرديم، به ياد ميآوريم كه هيچ خبري از اين همه رستورانهاي رنگارنگ نبود، حتي در پايتخت بزرگوگاهي دوستداشتني چند ساندويچ فروشي خيلي معمولي با تنوع غذايي محدود به چشم ميخورد. حتي در خيابانهاي اصلي شهر كه اينروزها به دليل تعدد رستورانها در شبهاي تعطيل به پاركينگي مبدل ميشوند هم اثري از رستورانهاي زرد، نارنجي و بنفش با تابلوهاي نقاشي رنگارنگ نبود. قصه از اينجا شروع ميشود كه 10سال پيش كه هنوز خبري از اين تعداد رستوران جورواجور نبود، يك جوان بيست و چند ساله به تنهايي و بدون كمك خانواده همراه با يك شريك شعبه اول ساندويچ هايدا را افتتاح كرد. حالا بعد از گذشت چند سال تعداد شعبهها و تنوع غذاهاي آن افزايش پيدا كرده است.
علي فرزامي 37 ساله و اهل اردبيل مديركل شعبههاي هايدا است. طرحها وبرنامههاي زيادي براي آينده دارد كه بيشتر در راستاي اشتغال آفريني و توسعه كارش است. او به مدرنتر و بهداشتيتر شدن ميانديشد و به اميد روزي است كه بتواند غذايي با كيفيت و طمعي بهتر از امروز به مشتريان خود ارايه كند. علي فرزامي در راستاي شغل خود مدرك كارشناسي را در رشته صنايع غذايي از دانشگاه راچويل آمريكا گرفته است. باوجود مشغله زياد او مدت زيادي را براي گفتوگو منتظر مانديم، بهدليل اينكه پيشرفت و رشد كارش ميتواند الگوي خوبي براي ديگران باشد.
• آخرين بار كي غذاي هايدا را خورديد؟
دو روز پيش ناهار.
• چي خورديد؟
ژامبون مرغ تنوري هايدا.
• كالباس از كجا آمده؟
در ايران كالباس را به نام ارمنيها ميشناسند. اما اينطور نيست. بيشتر از اين نميدانم.
• شنيدهايم هايدا كلاسهايي براي طرز برخورد با مشتري و آدابمعاشرت برگزار ميكند. چه كسي معلم است؟
بله. مهندس كنترل كيفيت داريم كه اين كارها برعهده اوست.
• چند سال پيش كلنگ هايدا را زديد؟
10 سال.
• با چند شعبه؟
با يك شعبه در خيابان شريعتي مقابل يخچال.
• آن موقع خيابان شريعتي به اندازه الان رستوران نداشت؟
بله. 10 سال پيش خيلي تعداد رستوران كم بود، اما الان هم همان اندازه مشتري داريم.
• قبل از افتتاح هايدا مشغول به چه كاري بوديد؟
شغل پدري ما ترهبار است.
• سرمايه اوليه را از كجا آورديد؟
هيچ سرمايهاي از پدرم نگرفتم. بارفروشي و ترهبار، را به همراه برادرانم شروع كرديم. شغل اصلي پدرم كشاورزي است از 40 سال پيش 6 ماه اول سال را در اردبيل كشاورزي ميكرد و 6 ماه دوم سال را در تهران در كار ترهبار بود. هنوز هم ما آن كار را ادامه ميدهيم.