دانلود تحقیق درمورد موتور ولتاژ بالا
با دانلود تحقیق در مورد موتور ولتاژ بالا در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق موتور ولتاژ بالا را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق موتور ولتاژ بالا ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد موتور ولتاژ بالا
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:32 صفحه
قسمتی از فایل:
امروزه ساخت ماشينهاي الكتريكي ولتاژ بالا با استفاده از بكارگيري كابلهاي ولتاژ بالا در سيمپيچي استاتور امكان پذير شده است. پس از ساخت ژنراتور ولتاژ بالا اكنون شركت ABB اكنون براي سطح ولتاژهاي 20 كيلوولت تا 66 كيلو ولت با توان خروجي 45-5 مگاوات عملي شده است كه با توسعه اين طرح انتظار ميرود سطح ولتاژ آن تا 150 كيلو ولت برسد. فن آوري موتور ولتاژ بالا بر مبناي يك طرح جديد و اثبات نشده نميباشد زيرا اين طرح براي ژنراتورهاي ولتاژ بالا با موفقيت اجرا گرديده است و اكنون ژنراتور ولتاژ بالا در نيروگاه آبي نصب شده است.
مقادير نامي موتور نمونه آزمايشي است و ماكزيمم توان قابل تحويل به محور آن MW 5/6 ميباشد. ميزان كابل مصرفي براي اين طرح سه حلقه ميباشد كه هر حلقه براي يك فاز است و هر كدام طولي در حدود 1500 متر دارد. اين موتور مستقيما به شبكه وصل ميگردد در نتيجه ترانسفورماتور و سوئيچگر ولتاژ متوسط حذف ميگردد. با حذف ترانسفورماتور و تجهيزات سوئيچگر سرمايهگذاري اوليه و همچنين هزينههاي سرويس، نگهداري و تعميرات كاهش مييابد. با حذف ترانسفورماتور خطر نشتي روغن و آتش سوزي از بين ميرود. سادگي اين طرح سبب كاهش خطرات ناشي از اغتشاشات شبكه ميگردد و هزينههاي ناشي از توقف پائين ميآيد. يكي ديگر از مزاياي مهم اين طرح اين است كه موتورهاي ولتاژ بالا در مقايسه با موتورهاي رايج فضاي كمتري اشغال مينمايند. سيستم خنك كنندگي اين نوع موتورها براساس مقادير نامي بر دو نوع ميباشد. براي توانهاي پائين از سيستم خنك كنندگي هوا استفاده ميشود ولي در براي توانهاي بالاتر استاتور با آب و روتور با هوا خنك ميگردد.
منبع: شركت ABB
آدرس: http://www.abb.com
آزمايش موفقيت آميز ترانسفورماتورهاي ابررسانايي HTS
يك تيم تحقيقاتي صنعتي در آمريكا متشكل از مهندسين و دانشمندان كه زير نظر شركت Waukesha Electric Systems فعاليت مينمايند، در سال 1999 خبر تحول مهمي را در صنعت برق با انجام آزمايش موفقيت آميز نوع جديدي از ترانسفورماتورهاي قدرت اعلام نمودند. ترانسفورماتورهاي ابر رسانايي جديد در مقايسه با ترانسفورماتورهاي رايج، كوچك و سبكتر ميباشند و داراي طول عمر بيشتري نيز هستند. در اين نوع ترانسفورماتورها ديگر نيازي به هزاران گالن روغن جهت عايقي و خنك سازي نميباشد و در نتيجه خطر ايجاد حريق و مسائل زيست محيطي را نخواهد داشت. در ابر رساناها به علت عدم وجود مقاومت اهمي در برابر جريان dc تلفات اهمي برابر با صفر است. لذا با استفاده از ابر رساناها در ترانسفورماتورها تلفات كل ترانسفورماتور كاهش قابل ملاحظهاي خواهد يافت. تلاشهايي كه جهت توسعه ترانسفورماتورهاي ابر رسانا انجام ميگيرد صرفا به خاطر مسائل اقتصادي و كاهش هزينه نيست. يكي ديگر از دلايل طرح اين مبحث اين است كه در مراكز پر تراكم شهري، رشد مصرف 2 درصدي (ساليانه) به معني نياز به ارتقاء ظرفيت سيستمهاي موجود است. از طرفي بسياري از پستهاي توزيع به صورت Indoor بوده و در كنار ساختمانها نصب شدهاند. در اين نوع پستها همانند ديگر پستهاي توزيع، از ترانسهاي روغني استفاده ميشود كه استفاده از روغن، مشكلات و خطرات زيست محيطي و ايمني مربوط به خود را دارد. در حالي كه ترانسفورماتورهاي ابر رسانا ماده خنك كننده نيتروژن است كه خطري براي افراد و موجودات زنده ندارد به علاوه در اين ترانسفورماتورها، خطر آتشسوزي نيز وجود ندارد. به همين لحاظ خنك كننده مورد استفاده در ترانسفورماتورهاي ابررسانا به هيچ عنوان قابل مقايسه با روغنهاي قابل اشتعال و مواد شيميايي شيمي همچون PCB نيست.