دانلود تحقیق درمورد پرورش گاو اصيل شيرده
با دانلود تحقیق در مورد پرورش گاو اصيل شيرده در خدمت شما عزیزان هستیم.این تحقیق پرورش گاو اصيل شيرده را با فرمت word و قابل ویرایش و با قیمت بسیار مناسب برای شما قرار دادیم.جهت دانلود تحقیق پرورش گاو اصيل شيرده ادامه مطالب را بخوانید.
نام فایل:تحقیق در مورد پرورش گاو اصيل شيرده
فرمت فایل:word و قابل ویرایش
تعداد صفحات فایل:14 صفحه
قسمتی از فایل:
كليات پرورش گاو
تاريخچه
بشر اوليه كه ساليان درازي را به صورت بدوي از ميوه درختان و شكار حيوانات امرار معاش مي نمود رفته رفته درصدد برآمد براي مواقعي كه دسترسي بشكار نداشت حيواناتي را كه مفيد تر و مطيع تر تشخيص داده بود به تدريج رام و اهلي نمايد . كم كم در اثر تماس مداومي كه بدين طريق با گاو ، بز و ميش كوهي حاصل كرد علاوه بر فوائد گوشت از مزاياي شير هم برخوردار شد و پس از قرون متمادي هنگامي كه شهرنشين شد در گوشه خانه و كاشانه اي كه براي خود مي ساخت جاي مخصوصي هم براي نگهداري گاو ترتيب مي داد. به عقيده مارشاك اهلي كردن حيوانات 8 هزار سال قبل از ميلاد مسيح ابتدا در خاور ميانه انجام شده است .
آمار گاو
آمار گاو و ساير دامها بعلت كشتار و عوامل مختلف ديگر متغير است . در كشور هندوستان بعلت قيود مذهبي ذبح گاو قدغن بوده و در حال حاضر نيز نزديك به 200 ميليون راس گاو نگهداري مي شود كه قسمت اعظم آنها پير و فرتوت بوده وتا فرارسيدن مرگ طبيعي بحيات خود ادامه خواهند داد .
نژاد هاي معروف گاو
اهميت پرورش نژادهاي ممتاز گاو از نظر افزايش شير و گوشت از ديرزمان مورد توجه بشر قرار داشته است . تا آنجا كه در تواريخ منقول است بعد از ميلاد مسيح ايتاليائيها ضمن تبادل تجارت با چين و رونق كشتيراني تعدادي گاو گوشتي عظيم الجثه از چين وارد كرده و در ايتاليا به نام CHIANINA پرورش داده اند . در اثر جنگاهاي صليبي نيز نقل و انتقالات ديگري بين كشورهاي داخلي اروپائي بعمل آمد . پس از كشف آمريكا و استراليا صادرات گاو از اروپا از يك طرف و از هندوستان و آفريقا از طرف ديگر در آمريكا و استراليا توسعه يافته و مطالعات دانشمندان درباره نژادهاي گوشتي و شيري و آميخته گري آنها وارد مراحل نويني گرديد.
كشت علوفه مصرفي دامپروريها
تاسيس دامپروري بويژه پرورش گاو اصيل شيري و گوشتي بدون داشن زمين علوفه كاري و يا مرتع به هيچ وجه مقرون بصرفه نمي باشد . با وجود اينكه خاك كره ارض در اثر ازدياد جمعيت بشر روزبروز كوچكتر از پيش به نظر مي رسد و ايجاد شهرها و صنايع عظيم احتياج به زمين بيشتري دارد معذالك در غالب كشورها سعي مي شود كه از زمين هاي كشاورزي كسر نشده و با تكنولوژي صحيح از هر متر مربع زمين بهره برداري بيشتري به عمل آيد .
مواد متشكله گياهان علوفه اي
آب :
قسمت اعظم ساختمان گياه را آب تشكيل مي دهد . مقدار آب در علوفه سبز 70 – 80 درصد و در دانه ها و غلات 8-10 درصد مي باشد . آب مواد غذايي را از قسمتي از گياه بوسيله شيره هاي داخلي به قسمتهاي ديگر حمل كرده و اين عمل از طريق حمل كردن مواد يا با بحال تعليق نگاهداشتن آنها انجام مي گيرد . در حيوان هم اين وظيفه را خون انجام مي دهد . مواد معدني زمين بكمك آب در مجاورت ريشه و آنزيمها و باكتريهاي موجود حل شده و جذب گياه
مي شوند، بعلاوه آب شكل طبيعي گياه را حفظ كرده و فضاي خالي سلولها را پر مي كند . آب حرارت گياه را با عمل تعرق و تبخير تنظيم كرده و درداخل سلولها سبب گرم نگه داشتن گياه مي شود ، زيرا آب بهتر از ساير عناصر حرارت را در خود حفظ مي كند .